ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Λύθηκε και επίσημα ο γρίφος.... Ο Νέζης με την Βάκα!

Αν και το είχαμε δημοσιεύσει, επίσημα πλέον με το ψηφοδέλτιο της Ελενας Βάκα ο Γιάννης Νέζης, γιός του "Προέδρου" Θ. Νέζη.
Η επίσημη ανακοίνωση έγινε σήμερα.
Γνωρίστε τον....

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΕΖΗΣ:

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Χαλκίδα.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Δομικών Έργων του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και έλαβε  Μaster στο OULU της Φινλανδίας με τίτλο: «Management in Construction».
Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. από το 2001 μέχρι και σήμερα στο Τεχνικό Γραφείο που διαθέτει στη Χαλκίδα.
Είναι Ελεγκτής Δόμησης στο Νομό Ευβοίας.
Είναι Πρόεδρος της Επαγγελματικής & Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (ΕΕΤΕΜ) στο Νομό Ευβοίας.
Είναι Μέλος της Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής (ΚΔΕ) της ΕΕΤΕΜ, στην οποία εκλέχθηκε ως επικεφαλής της παράταξης: «Κίνηση Ανεξάρτητων Μηχανικών (Κ.Α.ΜΗ)».
Είναι παντρεμένος με τη Σταματία Μαραγκουδάκη και έχει μια κόρη και ένα γιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου