Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Εγκρίθηκε "σε κλίμα αγάπης και σύμπνοιας" η μελέτη για την αποκατάσταση της Αγοράς!!

Εγκρίθηκε το βράδυ της Τετάρτης, κατά πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο της Χαλκίδας, η οριστική μελέτη για την αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς.Η συνεδρίαση έγινε σε κλίμα συναίνεσης και χαμηλών τόνων και σε τίποτα δεν θύμιζε τις προηγούμενες συνεδριάσεις για το θέμα, λόγω και της προεκλογικής περιόδου που βρισκόμαστε,ενώ επισημάνθηκε από όλους ότι η ανάγκη για την αποκατάσταση της Αγοράς της Χαλκίδας είναι πλέον επιτακτική!!

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης ανακοίνωσε ότι ο Δήμος βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην δημοπράτηση του έργου, και .."θύμισε ότι το έργο αμφισβητήθηκε από πολλούς εντός και εκτός του Δημοτικού συμβουλίου και ότι ακόμη και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έβαλαν εμπόδια για να καθυστερήσει το έργο"!

Παρ'ολίγο η συζήτηση να εκτραπεί όταν Σταματούκος και Κουλουρίδης κατά τις τοποθετήσεις τους άρχισαν να .."σκαλίζουν το παρελθόν" για να παρέμβη ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Γ. Μπαντούνας και να τους ..."επαναφέρει στην τ'αξη"!!

Τώρα πλέον αναμένεται να συνταχθούν οι μελέτες εφαρμογής που θα καθορίσουν και το ύψος του προυπολογισμού της δημοπράτησης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου