Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Με την Βάκα ο Πρόεδρος-Συνδικαλιστής της ...καρέκλας!! Από το 1993!!!

Με την Ελενα Βάκα (όπως σας ειχαμε πει) υποψήφιος ο Χρ. Κούκουρας, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων της ΔΕΥΑΧ. Ενα συνδικαλιστικό στέλεχος που "έχει πάρει αγκαλιά" την ..καρέκλα από  το 1993 (οπως αναφέρει στο βιογραφικό του) και συνεπώς 23 χρόνια μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης!!
Δείτε τι λέει στο βιογραφικό:

"Είναι υπάλληλος της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ., υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης. Από το 1993 έως σήμερα είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.και   τα τελευταία 23 χρόνια είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ως εκπρόσωπος των εργαζομένων."

Τώρα κε Κούκουρα υπάρχει ακόμη ένας λόγος ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ τι εφταιξε και ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την 3ημερη διακοπή του νερου στην πόλη!!


Ετσι επιβεβαιώνεται οτι είχαμε γράψει..
.

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ!! Με την Βάκα υποψήφιος ο Κούκουρας!! Είναι ..ηθικό;

Το ότι "κρατάει χρόνια αυτή η ..κολόνια" το ξέρουμε και σε κάθε στιγμή ο Χρ. Κούκουρας Πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΥΑΧ έτεινε χείρα βοηθείας στην αντιπολίτευση κατά της διοίκησης Παγώνη!!
Μανιάτης και Βάκα ειναι γνωστό οτι επηρεάζουν τα μέγιστα τον Πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων, ομως "είναι ηθικό ο πρόεδρος του σωματείου να κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με όποια παράταξη στις δημοτικές εκλογές;"
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων που πρέπει να διατηρεί .."ισες αποστάσεις" από όλες τις παρατάξεις, τι θα κάνει και ποιά αξιοπιστία θα διαθέτει έναντι των εργαζομένων όταν θα αποτελεί μέλος μιάς παράταξης;
Και τι θα γίνει αν η παράταξη στην οποία θα συμετάσχει, δεν ειναι πλειοψηφία στον Δήμο και συνεπώς και στην ΔΕΥΑΧ;
Ο Χρ. Κούκουρας θα μπορούσε να υποστηρίξει διακριτικά τα εκλογικά συμφέροντα της κας Βάκα αν αυτό προτιμά ως πολίτης, σε καμία περίπτωση όμως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για λόγους συνδικαλιστικής και πολιτικής ηθικής!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου