ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Στο Βέλγιο θα μεταφερθεί ο άστεγος που βρέθηκε σε παράπηγμα στην Παραλία της Κύμης

Στην πατρίδα του το Βέλγιο θα μεταφερθεί ο 74χρονος άστεγος ο οποίος απεγκλωβίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την ομάδα διάσωσης Εύβοιας SAR 312 από παράπηγμα όπου διέμενε. Ο 74χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κύμης από την προηγούμενη Πέμπτη όπου και εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από την ομάδα sar 312 και στην συνέχεια το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και μετέφερε στο νοσοκομείο της Κύμης. 
Ο άστεγος ζήτησε επίμονα να δει τον επικεφαλή της ομάδας sar 312 για να τον ευχαριστήσει και του ζήτησε να του πάει στο νοσοκομείο καραμέλες. Έτσι και έγινε και σήμερα το πρωί ο κ. Αποστόλου βρέθηκε στο νοσοκομείο της Κύμης και τον συνάντησε με μια χούφτα καραμέλες στα χέρια. 
Σε συζήτηση που είχε ο κ. Αποστόλου με τη διοίκηση του νοσοκομείου ενημερώθηκε ότι παρόλο που δεν είναι δυνατόν να κρατήσουν τον 74χρονο στο νοσοκομείο τελικά θα παραμείνει για ακόμη μία εβδομάδα και αμέσως μετά και ύστερα από τη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων θα μεταφερθεί στο Βέλγιο απ΄όπου και κατάγεται. 
Ο ίδιος ωστόσο δεν το επιθυμεί διότι του αρέσει λέει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου