Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Στο Βέλγιο θα μεταφερθεί ο άστεγος που βρέθηκε σε παράπηγμα στην Παραλία της Κύμης

Στην πατρίδα του το Βέλγιο θα μεταφερθεί ο 74χρονος άστεγος ο οποίος απεγκλωβίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την ομάδα διάσωσης Εύβοιας SAR 312 από παράπηγμα όπου διέμενε. Ο 74χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κύμης από την προηγούμενη Πέμπτη όπου και εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από την ομάδα sar 312 και στην συνέχεια το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και μετέφερε στο νοσοκομείο της Κύμης. 
Ο άστεγος ζήτησε επίμονα να δει τον επικεφαλή της ομάδας sar 312 για να τον ευχαριστήσει και του ζήτησε να του πάει στο νοσοκομείο καραμέλες. Έτσι και έγινε και σήμερα το πρωί ο κ. Αποστόλου βρέθηκε στο νοσοκομείο της Κύμης και τον συνάντησε με μια χούφτα καραμέλες στα χέρια. 
Σε συζήτηση που είχε ο κ. Αποστόλου με τη διοίκηση του νοσοκομείου ενημερώθηκε ότι παρόλο που δεν είναι δυνατόν να κρατήσουν τον 74χρονο στο νοσοκομείο τελικά θα παραμείνει για ακόμη μία εβδομάδα και αμέσως μετά και ύστερα από τη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων θα μεταφερθεί στο Βέλγιο απ΄όπου και κατάγεται. 
Ο ίδιος ωστόσο δεν το επιθυμεί διότι του αρέσει λέει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου