Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ Δεν ..τραβάει και ψάχνουν αντικαταστάτη!!

Φαίνεται οτι η επιλογή Δημητρόπουλου ως υποψηφίου στον Δήμο Ερετρίας δεν ...τραβάει και ψάχνουν αντικαταστάτη!!

Πριν καν να ..λαλήσει τρείς ο αλέκτωρ, η ομάδα που εγκατέστησε μαζί με τον Βελέντζα και τον "φούρναρη" είδαν ότι δεν κάνει ο στρατηγός για αυτή την δουλειά και εκαναν πρόταση στην κα Παπαγγελή να ηγηθεί της κίνησης αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση!!
Η "παρέα του Σίμου" εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμη και να αποσύρουν την υποψηφιότητα εάν θα υπάρξει δυσκολία σχηματισμού ψηφοδελτίου, ενώ ακόμη ψάχνουν για αντικαταστάτη!!

1 σχόλιο: