Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΚΙ ΟΧΙ… ΒΟΡΕΙΑ

Ο βουλγαρικής καταγωγής 44χρονος Ζόραν Ζάεφ ξεπέρασε πολλά παλούκια μέχρι να γίνει πρωθυπουργός στα Σκόπια πριν από δύο χρόνια.
 Δημόσια έχει κατηγορηθεί για πράκτορας ξένων, για τηλεφωνικές υποκλοπές πολιτικών του αντιπάλων και για κατασκοπία. Ακόμα εισαγγελέας τον είχε κατηγορήσει για εκβιασμό του πρώην πρωθυπουργού Γκρούεφσκι.
Ποια… Βόρεια Μακεδονία; Ο Ζάεφ συμφώνησε με τον σύντροφο Τσίπρα στο όνομα ''Βόρεια Μακεδονία'', όμως ο αυτοχαρακτηριζόμενος σοσιαλδημοκράτης οικονομολόγος της πλάκας πρωθυπουργός των Σκοπίων χρησιμοποιεί το όνομα «Μακεδονία». Σκέτα Μακεδονία. Γιατί, όχι;
Ο Ταίπρας ισχυρίζεται ακόμα ότι είναι… αριστερός. Γιατί, λοιπόν, και ο Ζάεφ να μην λέει το δικό του παραμύθι; Ότι είναι Μακεδονία, ότι η πατρίδα του είναι η Μακεδονία; Δεν θα κολλήσει στο «βόρεια». 
Στο φινάλε δεν υπάρχει στα χαρτιά και επισήμως καμία Νότια Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου