ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Φ. ΣΠΑΝΟΣ "Δεν μπορούμε να φανταστούμε αυτόν τον τόπο χωρίς τη ΛΑΡΚΟ"

Την αγωνία τους  για το μέλλον των εκατοντάδων  εργαζομένων της εταιρείας ΛΑΡΚΟ η οποία βρίσκεται σε αδιέξοδο εξέφρασαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων της εταιρίας Ανδρέας   Κορέτζελος, οι Αντιπεριφερειάρχες Φθιώτιδας και Εύβοιας Ευθύμιος Καραϊσκος και Φάνης Σπανός,  ο Πρόεδρος ΠΕΔ Λουκάς Υπερήφανος και οι Δήμαρχοι Λοκρών Νίκος Λιόλιος , Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς και ο βουλευτής  της ΝΔ Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός δήλωσε:
"Δεν μπορούμε να φανταστούμε αυτόν τον τόπο χωρίς τη ΛΑΡΚΟ. Κι όμως, αυτή η εταιρεία με την τεράστια σημασία για τη Στερεά Ελλάδα και τη χώρα γενικότερα, βρίσκεται σήμερα σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού.
Εμείς για μια ακόμα φορά, παρόντες και απόλυτα πρόθυμοι να συνδράμουμε στην εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης.
Πριν και πάνω απ’ όλους όμως, αυτό πρέπει να κάνουν η διοίκηση της εταιρείας και η κυβέρνηση της χώρας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου