Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

Κ.Μπατζελή: Πατρίδα μας η Στερεά

Το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού της, τις προγραμματικές θέσεις και την πρώτη ομάδα υποψηφίων παρουσίασε η Κατερίνα Μπατζελή, υποψήφια περιφερειάρχης Στερεάς.
Πατρίδα μας η Στερεά, είναι το όνομα του συνδυασμού και έμβλημα ένα σχήμα σε αποχρώσεις του πράσινου και του γαλάζιου το οποίο συμβολίζει τις πέντε περιφερειακές ενότητες με την Σκύρο να προστίθεται στα δεξιά τους.


Η Ομάδα υποψηφίων που ανακοίνωσε η Κατ. Μπατζελή

1. Γιάννης Αγιαννώτης, Χημικός
2. Μπάμπης Αλέξης Λογιστής
3. Σταύρος Αλεξίου, Επιχειρηματίας
4. Τάσος Βελισσαρίου, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
5. Φανή Γενή, Ιδιωτική Υπάλληλος
6. Μπάμπης Καρκαντελίδης, Καθηγητής ΤΕΙ
7. Χρήστος Κουκουβάος, Απ. Στρατιωτικός
8. Κώστας Μπάμης, Δημόσιος Υπάλληλος
9. Θάνος Παλαιολόγος, Δικηγόρος
10. Λίνος Τριανταφυλλίδης, Χωροτάκτης
11. Χρήστος Τζαβάρας, Αγρότης
12. Αριστείδης Φυλακτός, Οικονομολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου