Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση Δημήτρη Αναγνωστάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών!!

Προσκολημένος στην "κυβερνητική γραμμή" ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την υπερψήφιση στη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών, προφανώς για να ικανοποιήσει το κομματικό ακροατήριο των ψηφοφόρων της περιφέρειας.

Τώρα δεν ξέρω αν αυτό θα του βγεί σε καλό οταν μόλις χθες σε δημοσκόπηση "το 65% των ερωτηθέντων τάχθηκε κατα της συμφωνίας", ενώ το ποσοστό αυτό στην Στερεά Ελλάδα είναι αρκετά ψηλότερο!!
Δείτε την δήλωση:
"Η Συμφωνία των Πρεσπών στηρίζεται στην εθνική γραμμή, όπως αυτή χαράχτηκε διαχρονικά από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, δηλαδή της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων. Η ρηματική διακοίνωση δεν αφήνει κανένα περιθώριο αλλαγών και διεκδικήσεων από την γείτονα χώρα.
Το σημαντικότερο είναι ότι κλείνει οριστικά το δρόμο στην αναγνώριση του γειτονικού μας κράτους ως Δημοκρατία της Μακεδονίας. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με αυτή την ονομασία, ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», έχει αναγνωριστεί το γειτονικό μας κράτος από 140 κράτη παγκοσμίως.
Η Συμφωνία των Πρεσπών έρχεται να επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημα με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Σίγουρα πρόκειται για έναν έντιμο συμβιβασμό μεταξύ δύο γειτονικών κρατών που θέτει τις βάσεις για μια επικοδομητική συνεργασία. Δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες εξωστρέφειας ,ενισχύει το περιβάλλον ασφάλειας στα βαλκάνια, προωθεί την ανάπτυξη, τις εμπορικές και τις πολιτιστικές ανταλλαγές και ενδυναμώνει την γεωπολιτική θέση της χώρας μας στην περιοχή .
Προερχόμενος από τα σπλάχνα της τοπικής αυτοδιοίκησης, πιστεύω ότι όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος της ιστορικής ευθύνης, αφήνοντας τα εθνικά θέματα έξω από κάθε προσπάθεια μικροπολιτικής και ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης. Και ο χώρος της αυτοδιοίκησης αποτελεί πεδίο για εμβάθυνση της δημοκρατίας στην πράξη, μέσα από   συγκλίσεις και συνεργασίες με στόχο την καλύτερη υπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών της κοινωνίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου