ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση Δημήτρη Αναγνωστάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών!!

Προσκολημένος στην "κυβερνητική γραμμή" ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την υπερψήφιση στη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών, προφανώς για να ικανοποιήσει το κομματικό ακροατήριο των ψηφοφόρων της περιφέρειας.

Τώρα δεν ξέρω αν αυτό θα του βγεί σε καλό οταν μόλις χθες σε δημοσκόπηση "το 65% των ερωτηθέντων τάχθηκε κατα της συμφωνίας", ενώ το ποσοστό αυτό στην Στερεά Ελλάδα είναι αρκετά ψηλότερο!!
Δείτε την δήλωση:
"Η Συμφωνία των Πρεσπών στηρίζεται στην εθνική γραμμή, όπως αυτή χαράχτηκε διαχρονικά από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, δηλαδή της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων. Η ρηματική διακοίνωση δεν αφήνει κανένα περιθώριο αλλαγών και διεκδικήσεων από την γείτονα χώρα.
Το σημαντικότερο είναι ότι κλείνει οριστικά το δρόμο στην αναγνώριση του γειτονικού μας κράτους ως Δημοκρατία της Μακεδονίας. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με αυτή την ονομασία, ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», έχει αναγνωριστεί το γειτονικό μας κράτος από 140 κράτη παγκοσμίως.
Η Συμφωνία των Πρεσπών έρχεται να επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημα με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Σίγουρα πρόκειται για έναν έντιμο συμβιβασμό μεταξύ δύο γειτονικών κρατών που θέτει τις βάσεις για μια επικοδομητική συνεργασία. Δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες εξωστρέφειας ,ενισχύει το περιβάλλον ασφάλειας στα βαλκάνια, προωθεί την ανάπτυξη, τις εμπορικές και τις πολιτιστικές ανταλλαγές και ενδυναμώνει την γεωπολιτική θέση της χώρας μας στην περιοχή .
Προερχόμενος από τα σπλάχνα της τοπικής αυτοδιοίκησης, πιστεύω ότι όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος της ιστορικής ευθύνης, αφήνοντας τα εθνικά θέματα έξω από κάθε προσπάθεια μικροπολιτικής και ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης. Και ο χώρος της αυτοδιοίκησης αποτελεί πεδίο για εμβάθυνση της δημοκρατίας στην πράξη, μέσα από   συγκλίσεις και συνεργασίες με στόχο την καλύτερη υπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών της κοινωνίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου