ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΟ ΝΟΜΠΕΛ… ΕΙΡΗΝΗΣ!!

Η πρώτη ανάγνωση της είδησης είναι Έτσι δουλεύει το σύστημα. Αυτά τα συμφέροντα, που υπαγόρευσαν στους πρωθυπουργούς Ελλάδος και Σκοπίων να συμφωνήσουν με ελληνικό όνομα σε ξένο κράτος, είναι που τους προτείνουν για το βραβείο Νόμπελ… ειρήνης. Πρόκειται για κάτι ακόμα πιο χοντρό. Πρόκειται για τη γελοιοποίηση ενός υποτίθεται σοβαρού και αξιόπιστου θεσμού.

Η Συμφωνία των Πρεσπών προκάλεσε τρομακτικές αντιδράσεις στον κόσμο της Ελλάδος. Και φόβους! Μόνο το πνεύμα της ειρήνης δεν έφερε μια συμφωνία που ενδιαφέρει περισσότερο συγκεκριμένα σχέδια εκτός των δυο χωρών.

Έχεις ακούσει για επιστροφή χρυσών μεταλλίων από ολυμπιονίκες; Για διάφορες αιτίες, συνήθως διότι ο νικητής αποδείχτηκε ντοπέ. Ποια θα είναι η θέση αυτών που θα αποφασίσουν τέτοια χοντρομαλακία, να δώσουν νόμπελ ειρήνης σε δυο κουκλάκια για μια συμφωνία πολέμου; Σε ένα κοντράτο κατευθυνόμενο που γεμίζει ανασφάλεια στον κόσμο. Που τον κάνει να αισθάνεται προδομένος, κακώς, αδικαιολογήτως, άσχετο.

Τι, δηλαδή! Θα ρισκάρουν να απονείμουν το νόμπελ ειρήνης, για να το πάρουν πίσω αύριο; Μετά από πέντε, δέκα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου