Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΟ ΝΟΜΠΕΛ… ΕΙΡΗΝΗΣ!!

Η πρώτη ανάγνωση της είδησης είναι Έτσι δουλεύει το σύστημα. Αυτά τα συμφέροντα, που υπαγόρευσαν στους πρωθυπουργούς Ελλάδος και Σκοπίων να συμφωνήσουν με ελληνικό όνομα σε ξένο κράτος, είναι που τους προτείνουν για το βραβείο Νόμπελ… ειρήνης. Πρόκειται για κάτι ακόμα πιο χοντρό. Πρόκειται για τη γελοιοποίηση ενός υποτίθεται σοβαρού και αξιόπιστου θεσμού.

Η Συμφωνία των Πρεσπών προκάλεσε τρομακτικές αντιδράσεις στον κόσμο της Ελλάδος. Και φόβους! Μόνο το πνεύμα της ειρήνης δεν έφερε μια συμφωνία που ενδιαφέρει περισσότερο συγκεκριμένα σχέδια εκτός των δυο χωρών.

Έχεις ακούσει για επιστροφή χρυσών μεταλλίων από ολυμπιονίκες; Για διάφορες αιτίες, συνήθως διότι ο νικητής αποδείχτηκε ντοπέ. Ποια θα είναι η θέση αυτών που θα αποφασίσουν τέτοια χοντρομαλακία, να δώσουν νόμπελ ειρήνης σε δυο κουκλάκια για μια συμφωνία πολέμου; Σε ένα κοντράτο κατευθυνόμενο που γεμίζει ανασφάλεια στον κόσμο. Που τον κάνει να αισθάνεται προδομένος, κακώς, αδικαιολογήτως, άσχετο.

Τι, δηλαδή! Θα ρισκάρουν να απονείμουν το νόμπελ ειρήνης, για να το πάρουν πίσω αύριο; Μετά από πέντε, δέκα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου