Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΟ ΝΟΜΠΕΛ… ΕΙΡΗΝΗΣ!!

Η πρώτη ανάγνωση της είδησης είναι Έτσι δουλεύει το σύστημα. Αυτά τα συμφέροντα, που υπαγόρευσαν στους πρωθυπουργούς Ελλάδος και Σκοπίων να συμφωνήσουν με ελληνικό όνομα σε ξένο κράτος, είναι που τους προτείνουν για το βραβείο Νόμπελ… ειρήνης. Πρόκειται για κάτι ακόμα πιο χοντρό. Πρόκειται για τη γελοιοποίηση ενός υποτίθεται σοβαρού και αξιόπιστου θεσμού.

Η Συμφωνία των Πρεσπών προκάλεσε τρομακτικές αντιδράσεις στον κόσμο της Ελλάδος. Και φόβους! Μόνο το πνεύμα της ειρήνης δεν έφερε μια συμφωνία που ενδιαφέρει περισσότερο συγκεκριμένα σχέδια εκτός των δυο χωρών.

Έχεις ακούσει για επιστροφή χρυσών μεταλλίων από ολυμπιονίκες; Για διάφορες αιτίες, συνήθως διότι ο νικητής αποδείχτηκε ντοπέ. Ποια θα είναι η θέση αυτών που θα αποφασίσουν τέτοια χοντρομαλακία, να δώσουν νόμπελ ειρήνης σε δυο κουκλάκια για μια συμφωνία πολέμου; Σε ένα κοντράτο κατευθυνόμενο που γεμίζει ανασφάλεια στον κόσμο. Που τον κάνει να αισθάνεται προδομένος, κακώς, αδικαιολογήτως, άσχετο.

Τι, δηλαδή! Θα ρισκάρουν να απονείμουν το νόμπελ ειρήνης, για να το πάρουν πίσω αύριο; Μετά από πέντε, δέκα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου