Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο εκπαιδευτικός Μιχάλης Τσομώκος

Την συμπόρευση του με το συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Μιχάλης Τσομώκος. Ο Μιχάλης Τσομώκος είναι καθηγητής Μαθηματικός, χρόνια αυτοδιοικητικός και εκλεγμένος σε θέσεις ευθύνης με πλούσια εμπειρία.

«Στη σημερινή δύσκολη πολιτική, οικονομική, και κοινωνική συγκυρία, ο διευρυμένος Δήμος Χαλκιδέων και δη η περιοχή μου, η ΔημοτικήΕνότητα Αυλίδας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τα οποία τα γνωρίζουμε και τα βιώνουμε καθημερινά. Η αποχή και η απλή παρακολούθηση των προβλημάτων από μακριά δεν αποτελεί λύση, αλλά συμβάλλει στη συσσώρευση και στη χειροτέρευση της κατάστασης. Χρειάζεται άμεσα να λάβουμε δράση και η εμπειρία με τις νέες ιδέες να συμπορευτούν για να βρεθούν ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Με αίσθημα ευθύνης και μετά από παρότρυνση φίλων και συμπολιτών μου, αποφάσισα να συστρατευθώ με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο, Βασίλη Καθαροσπόρη και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και την εμπειρία μου στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Δήμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου