Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης στο ΡΑΔΙΟ1: "Πως μπορούν να δοθούν λύσεις για το αύριο, αν δεν μπορούμε να δώσουμε λύσεις για την σημερινή καθημερινότητα των Χαλκιδέων" (audio)

«Η καθημερινότητα είναι το μεγάλο έργο κάθε Δήμαρχου» ανέφερε σε συνέντευξη του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων, Βασίλης Καθαροσπόρης ,  στο ΡΑΔΙΟ 1 98.1 και στον Μάνο Παπαμακάριο, δίνοντας το στίγμα του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ για την επόμενη μέρα του Δήμου Χαλκιδέων.
Ακούστε εδώ

Περιληπτικά....
Η ομάδα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ προτάσσει το εμείς, όπως τόνισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και αποτελείται από μία σειρά συμπολιτών μας με διαφορετικές κομματικές προελεύσεις και απ όλους του επαγγελματικούς χώρους. Έχοντας ένα ποιοτικό ψηφοδέλτιο δυναμικής 130 ατόμων, 4 μήνες πριν τις εκλογές, ο Βασίλης Καθαροσπόρης επισήμανε το νεανικό μέσο όρο ηλικίας τους, που κυμαίνεται στα 35 με 40 έτη. «Η εμπειρία δεν είναι de facto αυθεντία. Οι μεγαλύτεροι οφείλουμε να ακούσουμε τις νεανικές ιδέες και οι νεότεροι να πάρουν απ την εμπειρία. Αυτός είναι ο σωστός συνδυασμός για να πάει ο Δήμος μας μπροστά» επισήμανε ο επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.
Ερωτώμενος για αν τα χρίσματα αποτελούν ανάχωμα ως προς τις ανεξάρτητες υποψηφιότητες ο Βασίλης Καθαροσπόρης απάντησε, ότι η δυναμική των 130 ατόμων 4 μήνες πριν τις εκλογές απαντά με τον καλύτερο τρόπο στο ερώτημα. Παράλληλα, διευκρίνισε για ακόμη μία φορά, πως τα χρίσματα τα δίνουν οι πολίτες και ότι ο ίδιος έκανε πρώτος λόγο για πολυσυλλεκτικότητα και ανεξάρτητη υποψηφιότητα και ακολούθησαν οι έτεροι υποψήφιοι Δήμαρχοι. «Δεν εξαρτώμαι από τους Βουλευτές και ούτε σέρνομαι απ αυτούς αλλά με απασχολούν οι συμπολίτες μου. Χρίσμα δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η συμπάθεια μερίδας του κόμματος» σχολίασε σχετικά.
Όσον αφορά τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις ο Βασίλης Καθαροσπόρης αντιλαμβανόμενος το χρόνο που μας χωρίζει από τις δημοτικές εκλογές, αλλά και ότι η στείρα μικροπολιτική δεν οδηγεί στην ανάπτυξη διευκρίνισε, ότι 4 μήνες πριν η κάθε παράταξη προσπαθεί με γνώμονα τα ιδανικά της να στελεχώσει την ομάδα της και να διαμορφώσει το πρόγραμμα της. «Δεν είμαι εδώ για να κρίνω τις επιλογές, τα πρόσωπα και τα επικοινωνιακά τρικ έτερων υποψηφίων. Το μόνο που μπορώ να κρίνω είναι, ότι πραγματεύεται το μέλλον του τόπου μας.
Αντίθετα, είμαστε όλοι εδώ για κριθούμε από τους συμπολίτες μας. Έχω δείξει 20 και πλέον χρόνια πως δεν φοβάμαι την κρίση των συμπολιτών μας και ούτε τώρα θα την φοβηθώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το πρόγραμμα του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου και του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ συνδιαμορφώνεται απ όλους τους πολίτες και περιλαμβάνει τα δικά τους οράματα. «Πως μπορούν να δοθούν λύσεις για το αύριο, αν δεν μπορούμε να δώσουμε λύσεις για την σημερινή καθημερινότητα των Χαλκιδέων. Η καθημερινότητα είναι το μεγάλο έργο κάθε Δημάρχου και κάθε Δημοτικής Αρχής» ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας, πως η ομάδα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ είναι μία ομάδα από τους πολίτες για τους πολίτες.
Στόχος είναι το αξιοπρεπές σήμερα πάνω στο οποίο θα χτιστεί το αναπτυξιακό αύριο απάντησε σχετικά με τα αναπτυξιακά έργα του Δήμου μας. Σχολιάζοντας το θέμα της πολύπαθης Δημοτικής Αγοράς επισήμανε, πως αυτή τη στιγμή το μόνο που επείγει είναι να εγκριθούν τα Τεύχη Δημοπράτησης και η Μελέτη Εφαρμογής, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. «Κανένας δεν μπορεί να κλέψει από το Χρήστο Παγώνη την προσπάθεια για την αρχιτεκτονική μελέτη αλλά μη μηδενίζουμε το παρελθόν και το μέλλον. Ότι και να πούμε πλέον στους συμπολίτες μας για την αγορά ακούγεται λίγο. Τα μεγάλα έργα έχουν αρχή, μέση και τέλος και είναι εξίσου όλα τα μέρη τους σημαντικά για την υλοποίηση τους. Η επόμενη τετραετία θα είναι εκείνη που σύμφωνα με το σχεδιασμό θα ξεκινήσουν τα έργα. Τονίζω επανειλημμένως, πως τα έργα δεν έχουν ονοματεπώνυμο Δημάρχου, αλλά το ονοματεπώνυμo εκείνων που τα οραματίζονται και εξυπηρετούν, των συμπολιτών μας» υπογράμμισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος.
Μέγας στόχος της ομάδας ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ είναι να επέλθει το ΔΑΡΙΓΚ στην ιδιοκτησία του Δήμου κατέστησε γνωστό ο Βασίλης Καθαροσπόρης, ενώ συνεχίζοντας υπογράμμισε, πως χρειάζεται και η αλλαγή της χρήσης του από βιομηχανική σε πολιτιστική.
Κλείνοντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το πολιτικό μέλλον της Λίλιαν Ζλακώνη, ο Βασίλης Καθαροσπόρης απάντησε διαχωρίζοντας την πολιτική από την προσωπική τους σχέση και προτάσσοντας σαφέστατα τη δεύτερη. « Με τη Λίλιαν είμαστε ένα. Είναι αδερφή μου. Για εμένα αυτό μετράει. Όσον αφορά τις πολιτικές της αποφάσεις να ρωτήσετε την ίδια. Η Ζλακώνη έχει λόγο και ξέρει να τον στηρίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου