CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

"Να σπάσουμε τίς συνήθειες των Δεινοσαύρων.."!!

Tι να ενοεί ο .."ποιητής"; Γιατί το κείμενο που ακολουθεί είναι ..άσχετο με τον τίτλο!! Ποιοί ειναι οι Δεινόσαυροι Βαγγέλη και ποιές ειναι οι συνήθειες τους;

Διότι στην πολιτική "δεινόσαυροι είναι αυτοί που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς καρέκλα, εως τα ..εσχατα"(όπως εσύ!), και οι συνήθειες τους ειναι "να σαλιαρίζουν και να γλύφουν τους ..αρχηγούς για να πιάσουν κανένα πόστο με το ..αζημίωτο"(οπως απεικονίζεται στο κείμενο σου).
Καλά εσύ δεν ήσουν που διέδιδες ότι ..."θα κατέβης με τον Αναγνωστάκη, γιατί ο Σπανός δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για υποψήφιος περιφερειάρχης;"
Ουαί υμίν φαρισαίοι υποκριτές......

Δείτε εδώ αυτούσια την ανάρτηση του Κούκουζα....

"Να σπάσουμε τίς συνήθειες των Δεινοσαύρων.........Είμαι εδώ γιά να υποστηρίξω και εγώ την υποψηφιότητα ένός σπουδαίου αυτοδιοικητικού,ενός καλού φίλου,του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Μπορώ να σας αναφέρω τέσσερις λόγους γιατί πιστεύω ότι η Στερεά Ελλάδα πρέπει να στηρίξει τον Φάνη ασχέτως κομματικών προτιμήσεων και ασχέτως κομματικής επιλογής.
Ο πρώτος λόγος είναι οτι ο Φάνης Σπανός είναι ένας άνθρωπος με ήθος και ακεραιότητα. Καί αυτό για εμένα είναι χαρακτηριστικό άδιαπραγμάτευτο όταν κάποιος άσκεί δημόσιο λειτούργημα και διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα.
Ο δεύτερος λόγος είναι οτι είναι ένας εξαιρετικά έπιτυχημένος αυτοδιοικητικός.Το έργο του στην Εύβοια μιλάει μόνο του.
Ο τρίτος λόγος είναι οτι έχει σχέδιο για την Στερεά Ελλάδα.Εχει όραμα,έχει πάθος για την Περιφέρεια, βλέπει τις προκλήσεις,βλέπει τις δυσκολίες,άλλά βλέπει και τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Στερεάς Ελλάδας.Γνωρίζει να τοποθετεί την Περιφέρεια στο επίκεντρο των εξελίξεων.
Ο τέταρτος λόγος τον οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό είναι οτι μου αρέσουν οι άνθρωποι που στην ζωή δεν επιλέγουν τον σίγουρο,τον εύκολο δρόμο.Μου αρέσουν οι άνθρωποι που παίρνουν ρίσκα. Ο Φάνης Σπανός θα εκλεγόταν μετά βεβαιότητος Δήμαρχος Χαλκιδαίων. Επέλεξε όμως,να πάρει το ρίσκο να εκπροσωπήσει όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και είμαι σίγουρος ότι θα τον ανταμείψετε για αυτό εκλέγοντας τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στίς επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.
ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου