ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η Αθηνά Χαϊνά


Η μηχανολόγος μηχανικός και αντιπρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας, Αθηνά Χαϊνά θα είναι υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με την ομάδα του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη. Η Αθηνά Χαϊνά είναι κόρη του αείμνηστου μηχανικού Σταύρου Χαϊνά.

«Η αγάπη και το πάθος για τον τόπο μου, για την Χαλκίδα μας, με ώθησαν στην ενασχόλησή μου με τα κοινά σαν ελάχιστη προσφορά μου στην πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης μας.
Αυτά αποτέλεσαν και αποτελούν το μοναδικό κριτήριο και εφαλτήριό μου για να δεχθώ την τιμητική πρόταση του ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη, με σκοπό να αγωνιστώ και να υπηρετήσω με πίστη και συνέπεια το θεσμό και τα ιδανικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Πιστεύω στις ιδέες και στο όραμα της ομάδας ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και θεωρώ, πως μέσα από σκληρή ομαδική δουλειά ο Δήμος μας μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν αναπτυξιακό Δήμο πρότυπο».
Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου