Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Μέρα χαράς για όλους τους νέους γονείς – Έλληνας ερευνητής φέρνει εφαρμογή που μεταφράζει το κλάμα του μωρού σας

Λύσεις σε πολλά προβλήματα… επικοινωνίας μεταξύ των νέων γονέων και του μωρού τους έρχεται να δώσει μία εφαρμογή που χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να αναλύσει και να καταστήσει το κλάμα του κατανοητό. Εμπνευστής της είναι ο νεαρός Ιάσωνας Χατζηκώστας.Η εφαρμογή, που φέρει την ονομασία iCry2Talk, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό διαγωνισμό Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2019 στην Κίνα.

Ο διαγωνισμός GSEA αφορά φοιτητές που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, έχοντας ιδρύσει δική τους επιχείρηση. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε φοιτητές να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους, και να έρθουν σε επαφή με άλλους φοιτητές που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, καθώς και με το δίκτυο των επιχειρηματιών του EO Greece – ενός δικτύου που αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα παγκοσμίως.

Ο GSEA υποστηρίζει 1.700 φοιτητές επιχειρηματίες από 60 χώρες. Περισσότερες πληροφορίες προσφέρονται στην ηλεκτρονική του διεύθυνση και στις σελίδες του Entrepreneurs’ Organization στα social media.

Το Entrepreneurs’ Organization (EO) ιδρύθηκε το 1987 και είναι το ισχυρότερο παγκόσμιο δίκτυο από και για επιχειρηματίες. Διαθέτει 12.000 επιχειρηματίες – μέλη και 160 παραστήματα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου