Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Εκοψαν την πίτα

Το Σάββατο 19 Γενάρη οι μαθητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου Χαλκίδας έκοψαν την βασιλόπιτα μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους στην αίθουσα του ΕΚΕ.
 Οι εκπρόσωποι των Σωματείων και η διεύθυνση του Λαϊκού Φροντιστηρίου ευχήθηκαν καλή χρονιά σε μαθητές και γονείς και μοίρασαν δώρα σχολικά είδη σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Επίσης, οι γονείς ενημερώθηκαν για την πρόοδο των παιδιών από τους εκπαιδευτικούς. 
Η πρωτοβουλία των κλαδικών σωματείων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, Τροφίμων - Ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας, Μετάλλου Εύβοιας και Ένωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας για τη λειτουργία Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης στη Χαλκίδα συνεχίζεται για 2η χρονιά φέτος, με μεγάλη συμμετοχή από μαθητές και μεγάλη ανταπόκριση από εθελοντές εκπαιδευτικούς. Στόχος των μαθημάτων αλληλεγγύης είναι να μη μείνει κανένα παιδί λαϊκής οικογένειας χωρίς αυτή τη βοήθεια, η οποία, στο σημερινό σύστημα Παιδείας, έχει καταστεί αναγκαίο κακό και επιβάλλεται ως αποτέλεσμα της συνεχούς υποβάθμισης της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Το Λαϊκό Φροντιστήριο Χαλκίδας, συνεχίζει την προσπάθεια, μέσα από μαθήματα και πολύμορφες δραστηριότητες, για την μόρφωση των παιδιών της λαϊκής οικογένειας, εκπληρώνοντας το καθήκον που του ανέθεσαν τα πρωτοβάθμια σωματεία που το ίδρυσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου