Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Δ.Σ. Ιστιαίας-Αιδηψού Αλλα φηφίζουν και άλλα εμφανίζονται!!

Τραγελαφικές καταστάσεις διαδραματίζονται στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, όπου άλλα ψηφίζονται στο Δημοτικό συμβούλιο και άλλα εμφανίζονται επίσημα!!
Ετσι μετά τον προληπτικό έλεγχο που έγινε από την αρμόδια υπηρεσία αυτός επεστράφη ως "απαράδεκτος" σε συνδυασμό με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!!
Ετσι τώρα το συμβούλιο είναι αναγκασμένο να .."ανακαλέσει" τις προηγούμενες .."πονηρές αποφάσεις"!!
Αύριο η συνεδρίαση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

Δείτε τι εγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση


Η "αποκαλυπτική" πρόσκληση!!
Σας καλούμε σε ειδική τακτική συνεδρίαση (άρθρο 159, Ν. 3463/2006, άρθρο 266, Ν. 3852/2010, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας - Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 29 του μηνός Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.-Ανάκληση της υπ’ αριθμ.392/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα: ΄Εγκριση προϋπολογισμού Εσόδων και Εξόδων του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, οικονομικού έτους 2019 (ΑΟΕ 234/2018). (εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).

2.-΄Εγκριση προϋπολογισμού Εσόδων και Εξόδων του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, οικονομικού έτους 2019 (ΑΟΕ 15/2019). (εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).

3.-Ανάκληση της υπ’ αριθμ.394/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα: ΄Εγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, οικονομικού έτους 2019 (ΑΟΕ 235/2018).(εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).

4.-΄Εγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, οικονομικού έτους 2019 (ΑΟΕ 17/2019).(εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος).

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Ζουπανιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου