ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Σε Λαμία και Καρπενήσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Λαμία θα βρίσκεται το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρουν πηγές από την Πειραιώς.Ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στη Φθιωτική πρωτεύουσα για την υποψηφιότητα του Φάνη Σπανού, ενώ παρόμοιο πρόγραμμα θα ακολουθήσει και στις υπόλοιπες περιφέρειες που έχει δοθεί στήριξη σε υποψηφίους.
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την επομένη (3/2) θα βρεθεί στο Καρπενήσι στο πλαίσιο των περιοδειών του στις μονοεδρικές περιφέρειες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου