ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Αναζητείται το ..αλκοτέστ του .."μεγάλου"!!

Καμιά φορά σε τροχαία ατυχήματα οι αστυνομικοί .."ξεχνούν" να κάνουν αλκοτέστ η αμα κάνουν αυτό ..χάνεται στο δρόμο, και έτσι ..μπλέκει το πράγμα, όταν μάλιστα αυτός που προκαλεί είναι "δημόσιο" προσωπο!!

Χθές Περιφερειακός σύμβουλος της Εύβοιας, προκάλεσε ατύχημα βραδυάτικα οδηγώντας οχημα της Περιφέρειας(!!) και απ'οτι λέει το κουτσομπολιό των τροχονόμων ήταν ..κόκαλο στο πιώμα!!
Ομως από την τροχαία μέχρις στιγμής δεν βγήκε δελτίο τύπου για το περιστατικό και βεβαίως ουτε κουβέντα για το αλκοτέστ!!
Φαίνεται πέσανε τα τηλέφωνα και το θάψανε οι .."κλάρες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου