Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΔΑΛ ΤΟ ΚΑΘΕ… ΔΑΜΑΛΙ

Η Ελλάδα ανακάλυψε τον Τσιτσιπά. Τις τελευταίες μέρες όπου και αν γυρίσεις το βλέμμα στα ΜΜΕ, δεξιά κι αριστερά θα πέσεις σε ρεπορτάζ και φωτογραφία του ομορφόπαιδου. Γιατί, όχι.

Πολύ καλύτερα να παίρνει χώρο στη δημοσιότητα το λεβεντόπαιδο με τη σινεματζήδικη φιγούρα, παρά ο κάθε χάλια πολιτικός που μας ζαλίζει τα σκέλια αν θα ψηφίσει ή όχι για τα Σκόπια. Μόνο που το παραξεφτύλισαν το έργο. Επειδή η μαλακία δεν κρατιέται. Θα την βγάλουν στον αέρα.
Πριν, λοιπόν, το ματς του Τσιτσιπά με τον τεράστιο Ναδάλ έπεσε τρολάρισμα στον Ισπανό. Φοβερά πράγματα. Το κάθε δαμάλι, ο τίποτας, ο μείον του τίποτα το ‘ριξε στο κοροϊδιλήκι σε βάρος ενός διακεκριμένου παγκόσμια επαγγελματία στον τομέα του. Σε μία διεθνούς κύρους προσωπικότητα. Λέω για τον Ραφαέλ Ναδάλ.
Ένας, μάλιστα, τηλεπαρουσιαστής αυτός, έγραψε κάτι γελοία «Ραφαελάκο, ήρθε η ώρα σου, με τον Στέφανο είσαι τελειωμένος, λίγα τα ψωμιά σου…». Το απίστευτο των απιστεύτων είναι άλλο. Από τα social media οι ηλιθιότητες αυτές του τηλεπαρουσιαστή χαρακτηρίστηκαν ''επικά μηνύματα'' του.
Είμαστε της πλάκας; Αυτό είναι το λιγώτερο. Καλά μας κάνουν 200 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου