ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Υπάρχουν θετικά που οι πολιτικοί αντίπαλοι του Σύριζα τα αγνοούν!

Με τι ασχολούνται. Ότι την τετραετία του Σύριζα οι μετοχές των τραπεζών έχασαν το 98% της αξίας τους. Οι εμπαθείς και κακοήθεις, αλλά και αρνητές των θετικών της πρώτης φορας αριστεράς στέκονται μονάχα σ’αυτό. Αγνοούν τα θετικά της τετραετούς διακυβέρνησης της χώρας από το σωματείο του Τσίπρα.

Συγκεκριμένα. Η Ελλάδα χρεώθηκε με μη αναγκαίο νέο μνημόνιο 85 δις ευρώ. Ακόμα δέσμευσε με περιορισμό για άγνωστο χρονικό διάστημα (Capital Controls) τις καταθέσεις όλων των Ελλήνων και την κίνηση των κεφαλαίων των επιχειρήσεων.
Ακόμα, μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2015 η Ελλάδα χρεώθηκε με 90 δις λόγω «ερασιτεχνικής» διαχείρισης και τη στασιμότητας της οικονομίας. Ακόμα, οι 16 μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις παραδόθηκαν για 99 χρόνια για να τις εκμεταλλεύονται όπως θέλουν οι δανειστές. Ακόμα, ισχύει η κατάσχεση από το δημόσιο τραπεζικών λογαριασμών ακόμα και για χρέη 500 ευρώ. Ακόμα, έδωσε για πώληση τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ κι άλλα κομμάτια της.
Το άλλο; Με νόμο τα στεγαστικά δάνεια παραχωρούνται σε ξένα Funds από τις τράπεζες που είναι πλέον ξένες τράπεζες. Υπάρχουν κι άλλα θετικά που οι πολιτικοί αντίπαλοι του Σύριζα τα αγνοούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου