Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

Υπάρχουν θετικά που οι πολιτικοί αντίπαλοι του Σύριζα τα αγνοούν!

Με τι ασχολούνται. Ότι την τετραετία του Σύριζα οι μετοχές των τραπεζών έχασαν το 98% της αξίας τους. Οι εμπαθείς και κακοήθεις, αλλά και αρνητές των θετικών της πρώτης φορας αριστεράς στέκονται μονάχα σ’αυτό. Αγνοούν τα θετικά της τετραετούς διακυβέρνησης της χώρας από το σωματείο του Τσίπρα.

Συγκεκριμένα. Η Ελλάδα χρεώθηκε με μη αναγκαίο νέο μνημόνιο 85 δις ευρώ. Ακόμα δέσμευσε με περιορισμό για άγνωστο χρονικό διάστημα (Capital Controls) τις καταθέσεις όλων των Ελλήνων και την κίνηση των κεφαλαίων των επιχειρήσεων.
Ακόμα, μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2015 η Ελλάδα χρεώθηκε με 90 δις λόγω «ερασιτεχνικής» διαχείρισης και τη στασιμότητας της οικονομίας. Ακόμα, οι 16 μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις παραδόθηκαν για 99 χρόνια για να τις εκμεταλλεύονται όπως θέλουν οι δανειστές. Ακόμα, ισχύει η κατάσχεση από το δημόσιο τραπεζικών λογαριασμών ακόμα και για χρέη 500 ευρώ. Ακόμα, έδωσε για πώληση τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ κι άλλα κομμάτια της.
Το άλλο; Με νόμο τα στεγαστικά δάνεια παραχωρούνται σε ξένα Funds από τις τράπεζες που είναι πλέον ξένες τράπεζες. Υπάρχουν κι άλλα θετικά που οι πολιτικοί αντίπαλοι του Σύριζα τα αγνοούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου