Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»


Η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων Έλενα Βάκα από σήμερα ξεκινάει την ανακοίνωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε». Στο ξεκίνημα αυτό απευθύνει κάλεσμα σε όλους ώστε «να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων»:

«Μαζί με μια ομάδα ικανών και γεμάτων όρεξη για δουλειά ανθρώπων, με βασικές αρχές μας τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη ξεχωριστά και τη βαθιά πίστη στην ομαδική προσπάθεια και τη συνένωση δυνάμεων, είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τον Δήμο Χαλκιδέων και να τον αναδείξουμε σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
Μοναδικός μας  γνώμονας είναι η προάσπιση των συμφερόντων των κατοίκων της Χαλκίδας, της Νέας Αρτάκης, του Ληλάντιου, της Αυλίδας και της Ανθηδώνας. Από αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί, μακριά από αναχρονιστικές τακτικές και πελατειακές σχέσεις, αλλά με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια θα αλλάξουμε προτεραιότητες,  νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.»

Οι πρώτοι πέντε υποψήφιοι:
Θεόδωρος Γιαννακάρας Συνταξιούχος Δήμου Χαλκιδέων
Φώτης Λαγός Οικονομολόγος
Γεωργία Λουκατζίκου Επιχειρηματίας
Δήμητρα (Μιμίκα) Σακελλαράκη Δικηγόρος
Θεοφάνης Σπανός Πολιτικός επιστήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου