Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»


Η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων Έλενα Βάκα από σήμερα ξεκινάει την ανακοίνωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε». Στο ξεκίνημα αυτό απευθύνει κάλεσμα σε όλους ώστε «να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων»:

«Μαζί με μια ομάδα ικανών και γεμάτων όρεξη για δουλειά ανθρώπων, με βασικές αρχές μας τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη ξεχωριστά και τη βαθιά πίστη στην ομαδική προσπάθεια και τη συνένωση δυνάμεων, είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τον Δήμο Χαλκιδέων και να τον αναδείξουμε σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
Μοναδικός μας  γνώμονας είναι η προάσπιση των συμφερόντων των κατοίκων της Χαλκίδας, της Νέας Αρτάκης, του Ληλάντιου, της Αυλίδας και της Ανθηδώνας. Από αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί, μακριά από αναχρονιστικές τακτικές και πελατειακές σχέσεις, αλλά με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια θα αλλάξουμε προτεραιότητες,  νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.»

Οι πρώτοι πέντε υποψήφιοι:
Θεόδωρος Γιαννακάρας Συνταξιούχος Δήμου Χαλκιδέων
Φώτης Λαγός Οικονομολόγος
Γεωργία Λουκατζίκου Επιχειρηματίας
Δήμητρα (Μιμίκα) Σακελλαράκη Δικηγόρος
Θεοφάνης Σπανός Πολιτικός επιστήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου