Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκίδας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιάννη Τζαβάρα

Σε δήλωσή του μπροστά στη συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την εκπαίδευση, ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σημειώνει:

«Χαιρετίζουμε τις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις και στηρίζουμε τον αγώνα των εκπαιδευτικών που απεργούν ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών και απαιτούν μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση.
Καταδικάζουμε την κυβέρνηση που με βία και καταστολή αντιμετώπισε, την περασμένη Παρασκευή, τις δίκαιες κινητοποιήσεις χιλιάδων εκπαιδευτικών που διαμαρτύρονταν για το απαράδεκτο νομοσχέδιό.
Το νέο σύστημα «προσλήψεων – διορισμών» αποτελεί προαναγγελία απολύσεων χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οδηγεί στην πλήρη απαξίωση του πτυχίου τους και την ανατροπή του εργασιακού μέλλοντος χιλιάδων αναπληρωτών, ενώ παράλληλα βρίσκεται πολύ πίσω από τις τεράστιες ανάγκες της Εκπαίδευσης και των παιδιών των λαϊκών οικογενειών.
Να μην ψηφιστεί, να αποσυρθεί τώρα η τροπολογία απολύσεων αναπληρωτών!
Να καταργηθεί όλο το υπάρχον αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο για την «αξιολόγηση»!
Να γίνουν μόνιμοι διορισμοί τώρα! Να καλυφθούν όλα τα κενά και να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου