ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Αποστομωτική απάντηση υπαλλήλου της ΔΕΥΑΧ: "Τι να σου κάνω εγώ ρε φίλε; Τα παράπονα σου στον ...Δήμαρχο"!!

Ενα αποκαλυπτικό e-mail πήραμε από αναγνώστη (κος Κώστας) που δείχνει και επιβεβαιώνει τα όσα έχουμε σχολιάσει μέχρι σήμερα και αφορά τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερου!!
Διαβάστε τι μας γράφει ο κος Κώστας για το πώς αντιμετωπίστηκε από υπάλληλο της ΔΕΥΑΧ και τι απάντηση πήρε:

Κύριε Παπαμακαριε σας στέλνω αυτό το μειλ γιατί πλέον η αγανάκτηση έφτασε στο αμήν.. Μετά το τριήμερο της χιονόπτωσης που μείναμε χωρίς νερό ερχόμαστε πλέον στην "κανονικότητα" που κάθε δύο μέρες μας αφήνουν χωρίς νερό... 

Σε επικοινωνία που είχα με τις βλάβες τις ΔΕΥΑΧ ο υπάλληλος όλο θράσος μου είπε "και τι να σου κάνω εγώ ρε φίλε, τα παράπονα σου στον δήμαρχο".. 
Όπως καταλαβαίνετε τα νεύρα μου και η πίεση μου έχει φτάσει στο κόκκινο.. Κάτι πρέπει να γίνει !! 

Είναι ξεφτίλα για όποιον είναι αρμόδιος Δεν θα βρω εγώ ποιος είναι άλλα μια πόλη που θέλει να λέγεται σύγχρονη και ευρωπαϊκή να αφήνει τους πολίτες κάθε τρεις και λίγο χωρίς το πολύτιμο αγαθό το νερό... 

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου