Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Κανένα αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΧ δεν διαθέτει γεννήτρια!!Πολύωρες οι διακοπές υδροδότησης...

Δυστυχώς μάθαμε και αυτό!! Ο Δήμαρχος Χρ. Παγώνης αποκάλυψε σήμερα στο ΡΑΔΙΟ1 ότι "ποτέ τα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΧ δεν ειχαν ηλεκτρογεννήτριες για να καλύπτουν τις ανάγκες της υδροδότησης της πόλης σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος"!!

Προφανώς αυτό είναι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ για έναν δήμο όπως ο Δήμος Χαλκιδέων οταν πρόκειται για ένα έξοδι της τάξης των 40.000 ευρώ ανα μονάδα ύδρευσης και ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ οι μέχρι σήμερα διοικήσεις της ΔΕΥΑΧ να μην έχουν πράξει το αυτονόητο τόσα χρόνια τώρα!!
Μεγάλες περιοχές της πόλης έχουν μείνει 24 και πλέον ώρες χωρίς νερό και δικαίως οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί είναι αυτονόητες οι ανάγκες κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος!!
Αμεσα θα πρέπει η διοίκηση της ΔΕΥΑΧ να λύσει το θέμα και να προμηθευτεί τουλάχιστον 2 μονάδες ηλεκτρογεννητριών για την περιοχή των Ερίων και των Ούγκρων, που αποτελούν τις κύριες πηγές υδροδότησης της πόλης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου