ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΚΟΥΡΜΠΑΤΣΗΣ ΑΔΡ. "Υπάρχει ταύτιση εμπρησμών και εγκατάστασης ανεμογεννητριών"!! (ακούστε)


"Ως εκ τούτου είναι σχεδόν βέβαιο ότι ένας μεγάλος αριθμός πυρκαγιών προκλήθηκε για να διευκολύνει τη διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας των εν λόγω εγκαταστάσεων σε ορισμένες περιοχές της Καρυστίας".

Αυτό δήλωσε ο Αδριανός Γκουρμπάτσης στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ως αποτέλεσμα την μελέτης που εκπόνησε με τίτλο: <<ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ & ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Η περίπτωση της Καρυστίας>.

Από την παρούσα Μελέτη προκύπτουν σημαντικά στοιχεία για την αιτιώδη σχέση μεταξύ πυρκαγιών και ανεμογεννητριών στο Δήμο Καρύστου.

Ο Ανδριανός Γ. Γκουρμπάτσης Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α, Νομικός Ειδικός Ερευνητής – Δικαστικός Πραγματογνώμονας και προιστάμενος της ΔΑΕΕ με τεράστια εμπειρία ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τα οσα συνέβησαν και συμβαίνουν με την σχέση πυρκαγιών-ανεμογεννητριών.

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου