Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

"ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ"-ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ "Έργα και ημέρες... αρίστων και επιτελικών!"


Στα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν σχολιάζει με ανακοίνωση της  η παράταξη του περιφερειακού συμβουλίου!

Δείτε....

1. Αιολικό πάρκο Σκύρου - παραποίση απόφασης περιφερειακού συμβουλίου.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης "Ελεύθερη Στερεά", καταγγέλει στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, παραποίηση της απόφασης 107/2022, που αναφέρεται στην αρνητική γνωμοδότηση, για τους 6 αιολικούς σταθμούς στη Σκύρο.

Η περιφερειακή αρχή αποδίδει την "ορθή επανάληψη", η οποία δεν γνωστοποιήθηκε ποτέ στα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου, στη δήθεν πιστή απόδοση της συζήτησης. Το οπικοακουστικό υλικό της συνεδρίασης καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της και αναδεικνύει οτι η παρέμβαση δεν είναι καθόλου αθώα και αβλαβής, για τα συμφέροντα των Σκυριανών.

Λίγες ώρες μετά, μέλος της επιτροπής αγώνα της Σκύρου και μέλος του δημοτικού συμβουλίου, επιβεβαιώνει οτι Περιφέρεια και Δήμος γνώριζαν, πριν τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου 29 Ιουλίου και πριν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην πλατεία της Σκύρου 1 Αυγούστου, την πρωθυπουργική αποδοχή της επένδυσης και της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στο νησί.

ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς που γνώριζαν την πρωθυπουργική απόφαση υλοποίησης του έργου, δεν ενημέρωσε τους αιρετούς και του πολίτες!

Η σειρά των γεγονότων αποδεικνύει την κυβερνητική συμπαιγνία και τον εμπαιγμό της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των Σκυριανών, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με ένα νέο... εφιάλτη.

Ο καθένας αξιολογεί και κρίνει την αξιοπιστία των διοικούντων!

2. Διαχείριση απορριμμάτων δήμων Εύβοιας.

Μετά τις πανηγυρικές δηλώσεις κυβερνητικών βουλευτών και αξιωματούχων, που κατόπιν ενεργειών τους, η μεταφορά των απορριμμάτων θα γινόταν στη Θήβα, ήρθε η αναδίπλωση του αρμόδιου υπουργού, που αναλογιζόμενος το πολιτικό κόστος, ύστερα από σχετικές αντιδράσεις, φαίνεται να αδειάζει τους ομογάλακτους και να κινδυνεύουν να μείνουν με το πανηγυρισμό ανά χείρας.

Ο εμφύλιος καλά κρατεί! Το πρόβλημα παραμένει! Οι πολίτες πληρώνουν το μάρμαρο της ανεπάρκειας και αναποτελεσμάτικότητάς τους!

Το σήριαλ των σκουπιδιών συνεχίζεται, όπως συνεχίζονται και αυξάνονται οι ευθύνες όσων έπρεπε να είχαν δώσει λύσεις αλλά δεν προλάβαιναν λόγω... φωτογράφισης!

Οι άριστοι και επιτελικοί σε πλήρη δράση και αποκάλυψη.

3. Καθυστερημένος και κρυπτόμενος υπουργός ανάπτυξης.

Ο υπουργός ανάπτυξης αφού καθυστέρησε πάνω από μια ώρα να φτάσει στα εγκαίνια της έκθεσης "Lamia expo 22", αφού κρύφτηκε και απέφυγε τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους του Κόμματος Λαμίας, που καταγγέλλουν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον δήμο Λαμιέων, για αδιαφορία στην εκτέλεση των έργων, που είναι απαραίτητα, ώστε να μην πνιγεί ξανά η περιοχή, στην επόμενη κακοκαιρία, όπως έγινε το Δεκέμβριο του 2021, μας αφηγήθηκε το κυβερνητικό κατόρθωμα και μας παρουσίασε τους τεράστιους ρυθμούς ανάπτυξης.

Χιλιάδες Στερεοελλαδίτες, που δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα, που αδυνατούν πλέον να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα, για να συντηρήσουν τις οικογένειές τους, μικροεπαγγελματίες και μικρομεσαίοι που χάνουν τις περιουσίες τους σε πλειστηριασμούς, που βλέπουν τις περιοχές τους να γεμίζουν ανεμογεννήτριες για να οικονομήσουν οι ημέτεροι, όλοι μαζί, ζητωκραύγαζαν με όλη τους τη δύναμη, μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες, αποθεώνοντας τον υπουργό ανάπτυξης και τα επιτεύγματα της κυβερνητικής πολιτικής.

Έχοντας απόλυτη συναίσθηση της θεσμικής μας ευθύνης, συνεχίζουμε να ελέγχουμε, να αναδεικνύουμε ζητήματα και να καταθέτουμε τις προτάσεις μας, προς όφελος των συμπολιτών μας και της περιφέρειάς μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου