ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΣ Γ : "Ζαλισμένοι οι καταναλωτές από τα απανωτά ...χτυπήματα! Μεγάλη κρίση στη κοινωνία" (ακούστε)


Την κατάσταση την οποία βιώνουν οι πολίτες από την κρίση και την ακρίβεια σχολίάζει ο Πρόεδρος της Ενωσης Καταναλωτών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.


Ο οικονομολόγος Γιώργος Μητροπέτρος μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο είπε οτι "οι παρεμβάσεις και τα επιδόματα δεν λύνουν τα προβλήμτα του καταναλωτή-πολίτη αφού οι συνεχείς αυξήσεις στο καλάθι της νοικοκυράς και στα καύσιμα τις εκμηδενίζουν εν μία νυκτί!!"

"Οι διαμαρτυρίες των καταναλωτών είναι συνεχείς και εντονες στα τηλέφωνα της Ενωσης" λέει Πρόεδρος του ΕΠΚΑ-ΣΤΕ και τους καλεί να συσπειρωθούν γύρω από την Ενωση για αγώνες.

Ακούστε τι είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου