ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΣΟΥΡΤΟΣ Γ "Κακοτεχνίες στα εργα του Δήμου, λακούβες στους δρόμους και περικοπές στους μηχανηματάδες!" (ακούστε)


Σοβαρές καταγγελίες κατά του Δήμου Χαλκιδέων από τον πρόεδρο της κοινότητας Λουκισίων!


Η αυθαίρετη περικοπή 30-40% στα ποσά των τιμολογίων των ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ μηχανηματάδων των αποχιονισμών προκάλεσε την αντίδραση του Γ. Τσούρτου κατά της Δημοτικής αρχής και του Αντιδημάρχου Γ. Γουρνή.

Οι μηχανηματάδες απειλούν οτι "εάν δεν πληρωθούν τα ποσά που έχουν ως δεδουλευμένα χωρίς περικοπές θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη" ενώ ο Πρόεδρος της Κοινότητας δηλώνει οτι "θα πάει μάρτυρας υπεράσπισης υπέρ των μηχανηματάδων"!

Καταγγελία επίσης έκανε μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ σε οδικά εργα από εργολάβο υπό την επίβλεψη των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου