ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΨΑΘΑΣ Γ. "Ολοι εχουν ευθύνες για την εξέλιξη στα σκουπίδια! Και αυτοί και εμείς...." Στους ιδιώτες Η ΜΕΑ Χαλκίδας.... (ακούστε)

 
"Χρήματα δεν υπάρχουν για να γίνει η ΜΕΑ Χαλκίδας που θα λύσει το πρόβλημΜΕΑη α των σκουπιδιών της ΝοτιοΚεντρικής Εύβοιας. Μονη λύση το νέο κύταρο και η ΜΕΑ Θήβας"!


Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο με αφορμή την εξέλιξη της μεταφοράς των σκουπιδιών του Δήμου Χαλκίδος και του Δήμου του στα Τρίκαλα μέχρι τέλος του χρόνου οπου το πρόβλημα θα ξαναέρθει στο ...τραπέζι!

Οι αλλοι 3 δήμοι , Ερετρίας-Κύμης/Αλιβερίου και Καρύστου μένουν ...μετέωροι αποθηκεύοντας τα σκουπίδια(!!) και περιμένοντας "εάν τελικά η ΘΗΒΑ θα υποχρεωθεί με ενδικα μέσα να αποδεχθεί τα σκουπίδια η θα ...ταξιδεύουν και αυτοί εως την Αμφισσα!!

Τελευταία εξέλιξη είναι το γεγονός οτι "δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση του Υπουργού για μεταφορά στην Θήβα αλλά μέχρι στιγμής το ΔΣ του ΦΟΔΣΑ δεν την δέχεται ως νομικά ορθή"!

Ακούστε τι λέει ο Ψαθάς.....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου