ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Γ. ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ "Ο κόσμος να μείνει ενωμένος και με αισιοδοξία κατα της απόφασης της κυβέρνησης!" (ακούστε)


Ο Πρόεδρος της επιτροπής αγώνα παραδέχεται οτι "κρύψανε την δήλωση Μητσοτάκη για τις ανεμογεννήτριες", αλλά οι Σκυριανοί θα αντιδράσουν!


Μια αποκαλυπτική συζήτηση εγινε στο ΡΑΔΙΟ1 και την εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου με τον Γ. Ευγενικό, πρώην πρόεδρο και νυν αντιδήμαρχο, για την υπόθεση εγκατάστασης του "θηριώδους πάρκου" ανεμογεννητριών.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής αγώνα "παίρνει πάνω του" την υπόθεση και προειδοποιεί οτι "οι Σκυριανοί δεν θα αφήσουν την κυβέρνηση και την Περιφέρεια να προχωρήσει το έργο"!

Ακούστε τι λέει.....


Για την πλαστογραφία της απόφασης του Περιφερειακού συμβουλίου δείτε εδώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου