Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΛΜΠΑΝΗΣ Ν. "Σπανός και Βάκα μας κοροιδεύουν ...ψιλό γαζί για την μετεγκατάσταση του ΕΕΕΕΚ"!! (ακούστε)

 
Ξεχείλισε το ...ποτήρι για τους γονείς των μαθητών του ΕΕΕΕΚ από την κοροιδία που υφίστανται από τον Δήμο και την Περιφέρεια σχετικά με την μετεγκατάσταση του σχολείου!


Μάλιστα οι εργασίες που πραγματοποιούνται στο ¨ΝΤΑΧΑΟΥ" του Βαθροβουνίου από την Δημοτική αρχή αποκαλύπτουν ότι "παρά τις υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις η νέα σχολική χρονια θα υποδεχτεί μαθητές και διδασκάλους σε αυτό το ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ από ολες τις απόψεις χαρακτηριζόμενο ως διδακτήριο"!!

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Αλμπάνης γράφει στην σελίδα του στο facebook:

"Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022.
50 Μέρες πέρασαν από την υπογραφή της παραχώρησης από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης στον Δήμο Χαλκιδέων μέρους του Στρατοπέδου Πηλικα για την προσωρινή μετεγκατασταση των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας και η είσοδος κλειστή ακόμα και ο χώρος προ της εισόδου χορταριασμενος. Ουδεμία κίνηση που να υποδηλώνει ότι έχουν ξεκινήσει εργασίες από πλευράς του Δήμου Χαλκιδέων για να ετοιμαστει ο χώρος προκειμένου να εγκατασταθουν οι 49 Λυομενες Κατασκευές και να πάνε τα παιδιά μας σε ένα πιο ανθρώπινο χώρο.
Καμμια ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμονων των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας από τους Υπεύθυνους Δήμου και Περιφέρειας εδώ και σχεδόν δύο μήνες.
Ελπίζω αν σας έχει μείνει έστω και λίγο αξιοπρέπεια να μην εμφανιστείτε εσείς της Δημοτικής Αρχής Χαλκίδας και της Περιφέρειας στον αγιασμό του πολύπαθου ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας την επόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 για να μας "ευχηθείτε" για μια ακόμα χρονιά υποσχόμενοι ότι πολύ σύντομα θα πάμε σε άλλο χώρο.
Μας κουράσατε κυρίες και κύριοι με την συνεχομενη κοροϊδία σας.
Όταν και αν θα ετοιμαστεί ο χώρος του Στρατοπέδου για την προσωρινή μετεγκατασταση του Σχολείου μας ενημερώνετε."

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου