ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ Δ "Η πόλη που θές, οχι στο χθές!" Ανακοίνωσε επίσημα υποψηφιότητα... (ακούστε)


Μετά από "απουσία" μιάς 4ετίας από τα κοινά ο Διαμάντης Γεωργούλης επανέρχεται δριμύτερος στο πολιτικό σκηνικό ως υποψήφιος Δήμαρχος!


Πρώην Δημοτικός και Περιφερειακός σύμβουλος εκτιμά οτι εχει αποκομίσει την εμπειρία να ηγηθεί παράταξης ως υποψήφιος Δήμαρχος με το σύνθημα "η Πόλη που θές-Οχι στο χθές" εχοντας βεβαίως ως παρακαταθήκη την παρουσία του πατρός Χρήστου Γεωργούλη στα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος.

Μάλιστα στην δημοσκόπηση-εκφραση γνώμης του evia today.news η "δευτερη θέση" στην κατάταξη που καταλαμβάνει δείχνει την διείσδυση που εχει στο εκλογικό σώμα.

Ακούστε τι ειπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...


ΔΕΙΤΕ την κάρτα με τα μέχρις στιγμής αποτελέσματα...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου