ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΚΥΡΟΥ - Πλαστογράφησαν την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και τους ...επιασαν!! Τι λέει ο Αναγνωστάκης..(ακούστε ολους τους διαλόγους)


Στον Εισαγγελέα πρέπει να πάει η υπόθεση πλαστογραφίας και οχι στην Αποκεντρωμένη οπως αποφάσισαν στην Οικονομική επιτροπή!


Μεγάλη ενταση προκλήθηκε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής οταν ο Αντ. Βούλγαρης αναφέρθηκε στην αποκάλυψη που εκανε στο ΡΑΔΙΟ1 και την εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου για την "ορθή επαναληψη-πλαστογραφημένη" της απόφασης του Περιφερειακού συμβουλίου για την Περιβαλλοντική μελέτη της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη Σκύρο από την ERREN-TOTAL.

Ακούστε την καταγγελία του Αντ. Βούλγαρη....

Ακούστε τον σχολιασμό που εκανε ο Δημ. Αναγνωστάκης στο ΡΑΔΙΟ1....


Ακούστε ολους τους διαλόγους στην Οικονομική Επιτροπή για την "πλαστογραφία πρακτικού" της απόφασης των ανεμογεννητριων Σκύρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου