ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Στην ομιλία Καραμανλή στα Ανώγεια ο Μαρκόπουλος


Στην Κρήτη βρέθηκε προχθές ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μαρκόπουλος καλεσμένος στην εκδήλωση μνήμης για τον Γ. Κεφαλογιάννη.

Ο Μαρκόπουλος έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

"Είχα την τιμή να συνοδευσω τον τ. Πρωθυπουργό στην εκδήλωση μνήμης για τον Γιάννη Κεφαλογιαννη στ Ανώγεια της Κρήτης που οργάνωσε οικογένεια του με πρωτοβουλία της τ υπουργού Ολγας Κεφαλογιαννη.
Η ομιλία του και τα μυνήματα που εξέπεμψε ίσως επαναφέρουν την πολιτική ζωή της χώρας σε καλύτερο λιμάνι συνεννόησης ίσως όμως είναι και η αρχή εξελίξεων που θα εξυγιανουν την πολιτική ζωή και θα την απαλλάξουν από νοσηρές νοοτροπίες και εγωπαθη και αλαζονικα πρόσωπα.
Η Ελλάδα αξίζει σίγουρα άλλη τροχιά στην επικίνδυνη περίοδο που ζούμε και ασφαλώς καλύτερη πολιτική συνεννόηση των δυνάμεων και όχι ανατίναξη του εσωτερικού μετώπου
Είχα την ευκαιρία να έχω συναντήσεις και συζητήσεις με πολυ κόσμο αλλά και αξιολογους συναδέλφους και προσωπικότητες. (Ευρωβουλευτές Κεφαλογιαννης και Βοζεμπεργκ, βουλευτές Ολγα κεφαλογιαννη, Ανδρ Κουτσουμπας, Μάξιμος σενετακης, γ. Καλατζης τ βουλευτής, κ α )"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου