ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ Β "Περίεργες αναθέσεις χωρίς ...αντίκρυσμα!! Να πει η Δήμαρχος πόσο θα στοιχίσει η μεταφορά των σκουπιδιών..!!" (ακούστε)


Σοβαρές καταγγελίες για μια ακόμη φορά κάνει δημόσια για κακοδιαχείριση και "σκοτεινή" διανομή κονδυλίων από την Δημοτική αρχή!


Φωτιά και λαύρα ο Βασίλης Καθαροσπόρης με παρέμβαση του στο ΡΑΔΙΟ1 και την εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου με αφορμή τις αναθέσεις της Δημοτικής αρχής τον Δεκαπενταύγουστ(!!) για την μεταφορά των σκουπιδιών στα Τρίκαλα και την ανάθεση.

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου