Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "Η πολιτική ...απάτη του Μαυρίκου και οι ανεμογεννήτριες του Κόχυλα"!! Τα Ψέμματα και οι αλήθειες... (ακούστε)


Ο μυστικός διάλογος Μητσοτάκη Μαυρίκου για τις ανεμογεννήτριες που δεν αποκάλυψε ποτέ στους Σκυριανούς!!


Από τις 15 Ιουνίου 22 ο Δήμαρχος Σκύρου γνωρίζει από ιδιαίτερη συνάντηση με τον Μητσοτάκη οτι "πρόθεση της κυβέρνησης ειναι να εγκατασταθούν πάση θυσία οι ανεμογεννήτριες στη Σκύρο" λέγοντας του χαρακτηριστικά "Δήμαρχε οι ανεμογεννήτριες θα μπούν, κοίνα να διαπραγματευτείς σκληρά και να πάρεις οσο πιό πολλά μπορείς" (με οτι αυτό μπορεί να σημαίνει) και το ...κρύβει από τους Δημότες του!

Από τότε μεσολαβούν δύο σημαντικά γεγονότα. Η συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου στις 29 Ιουλίου 22 οπου ο Μαυρίκος στην παρέμβαση του "κυρήσσει ...ανένδοτο αγώνα κατά των ανεμογεννητριών" κρύβοντας τα όσα του είπε ο Μητσοτάκης από όλους!

Το δεύτερο γεγονός ηταν ΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην κεντρική πλατεία της Σκύρου οπου εκτός των Σκυριανών πολιτών εχουν καταφθάσει στο νησί εκατοντάδες συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα κατα των ανεμογεννητριών στον Κόχυλα, αλλά και στην εκεί ομιλία του ΔΕΝ ΛΕΕΙ την αλήθεια στους πολίτες!

Οι μόνοι που γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει είναι η ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΑΓΩΝΑ (με πρόεδρο τον κουμπάρο του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού κο Ευγενικό) στους οποίους ο Μαυρίκος το λέει και τους ζητά να μείνει ΜΥΣΤΙΚΟ από τους Σκυριανούς πολίτες!

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία έχει ερθει σε επαφή με τον Δήμαρχο και του ζητά 200 και πλέον δωμάτια που θα χρειαστεί για το εργατικό της δυναμικό και τους συνεργάτες της δεδομενου οτι ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.

Την "πολιτική απάτη του Μαυρίκου" επιβεβαίωσε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Βούλγαρης που ταυτόχρονα αποκάλυψε "ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ της απόφασης του Περιφερειακού συμβουλίου" σχετικά με την Περιβαλλοντική Μελέτη της εταιρείας που τελικά θα εκτελέσει το εργο της εγκατάστασης!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει ο Αντ. Βούλγαρης....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου