Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "Ηχηρό χαστούκι αποτυχίας για τη Βάκα, Μπουραντά και Δημητρόπουλο! - Καταστροφική η εικόνα της κυβέρνησης στα καμμένα!" (δείτε)


Μια δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας του κέντρου αποτυπώνει την εικόνα στους Δήμους της Εύβοιας αλλά και την εικόνα που έχουν οι Ευβοείς για την "κρατική αρωγή" στην καμμένη Β. Εύβοια!

Την δημοσκόπηση αυτή -σύμφωνα με πληροφορίες- παρήγγειλε η Νέα Δημοκρατία πριν 3 μήνες, έγινε σε ολη την Ελλάδα ανά νομό και Περιφέρεια για να έχει μιά προεκλογική εικόνα και να καθορίσει την εκλογική της τακτική!

Κόλαφος τα αποτελέσματα για 3 Δήμους της Εύβοιας, Χαλκίδα-Ερέτρια και Αλιβερίου Κύμης, ενώ οι υπόλοιποι εχουν θετικό πρόσημο!

Το (αναμενόμενο κατα τα άλλα) αποτέλεσμα στον Δήμο Χαλκιδέων είναι το χειρότερο απ όλους τους δήμους για την Δημοτικη αρχή και την Δήμαρχο Ελενα Βάκα!!!

ΔΕΙΤΕ το ερώτημα και τα αποτελέσματα....


Απογοητευμένοι είναι οι Ευβοείς σε ποσοστό 81% από την κρατική αρωγή μετά τις φωτιές αλλά και τις πλημμύρες στη Βόρεια Εύβοια αφού η επιτροπή Μπένου έχει αποτύχει ...παταγωδώς, οι παρεμβάσεις Τριαντόπουλου επίσης και με τον Περιφερειάρχη να εισπράτει την κυβερνητική αποτυχία στο πρόσωπό του αφού .."απλώς παρακολουθεί!!

Δείτε τον σχετικό πίνακα της δημοσκόπησης....


 Στήν ανάλυση που συνοδεύει τον πιό πάνω πίνακα και ειναι κατά "φύλλο-περιοχή και κόμμα", εδιαφέρον παρουσιάζουν τα ποσοστά απογοήτευσης και διαμαρτυρίας μεταξύ των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας τα οποία είναι αρκετά υφηλά και φτάνουν το 70%!!!!

Δείτε τον σχετικό πίνακα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου