ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΛΜΠΑΝΗΣ Ν "Στον αγώνα μέχρι να δικαιωθούν τα παιδιά μας! " Οι ...δικαιολογίες του Σπανού.... (ακούστε)


Αρχισε η σχολική χρονιά για το ΕΕΕΕΚ πάλι στα κοντέινερ στο Βαθροβούνι! Ανθρακες οι υποσχέσεις...


Φαίνεται οτι για τον Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια το θέμα της ασφαλούς και υγιεινής διαβίωσης στα ειδικά εργαστήρια και οι ανθρώπινες συνθήκες είναι ασήμαντη υπόθεση!

Δεν εξηγείται διαφορετικά η εδώ και 3 χρόνια ενταση του προβλήματος στα κοντέινερ που στεγάζεται το ΕΕΕΕΚ και η δημοσιοποίηση του σε όλα τα επίπεδα μέχρι και της αναφοράς στον Εισαγγελέα!

Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Αλμπάνης μίλησε (για αλλη μια φορά) στο ΡΑΔΙΟ1 με αφορμή την εναρξη της νέας σχολικής χρονιας.

Ακούστε τι λέει....Μετά από ερώτημα του Δημ. Αναγνωστάκη στον Σπανό ο Περιφερειάρχης προσπάθησε να καλύψει την αδιαφορία τόσο την δική του οσο και της Δημάρχου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου