ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

ΙΣΤΙΑΙΑ "Τι κρύβεται πίσω από την καταγγελία Αντιπεριφεειάρχου κατά της Περιφέρειας;" (ακούστε)


Τι θέλει να ..."πει" η Αντιπεριφερειάρχης του Σπανού με την καταγγελία που εκανε στην Αστυνομία για εργολάβο της Περιφέρειας;

Η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαρία Αναγνώστου προχώρησε σε ...καταγγελία στο Αστυνομικό τμήμα κατά του εργολάβου που εκτελεί εργο της Περιφέρειας στην Περιοχή!!

Και το γεγονός προκαλεί ερωτήματα αφού "η Αντιπεριφερειάρχης μπορούσε κάλλιστα να ρωτήσει σχετικά τις Τεχνικές υπηρεσίες, τον Κελαιδίτη η και τον ίδιο τον Σπανό πριν προχωρήσει στην καταγγελία η οποία δεν ειχε καμμία τύχη"!

Είναι προφανές οτι "κάτι αλλο κρύβεται πίσω από την καταγγελία" την οποία ...υποβάθμισε η Περιφέρεια!!

Ο Δ. Καραφύλης του ISTIAIAnews διερωτάται....

"Τι θα λέγαμε για τις σχέσεις μεταξύ ενός Υπουργού και ενός Πρωθυπουργού ή ενός Αντιδημάρχου και ενός Δημάρχου, αν ο πρώτος έκανε καταγγελία στον δεύτερο για δημόσιο έργο;
Τι θα υποθέταμε αν αυτό συνέβαινε μεταξύ ενός Αντιπεριφερειάρχη και ενός Περιφερειάρχη;
Τοπικά, πρώην Αντιδήμαρχος είναι έτοιμος "να μιλήσει" για πολλά ενώ η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας (και σύζυγος Αντιδημάρχου Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού) προχώρησε σε καταγγελία στο Αστυνομικο Τμήμα Ιστιαίας σχετικά με έργο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στον Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού."

Ακούστε τι ειπε ο Δημ Καραφύλλης στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου