Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡ "Αυτοδιαφημίζονται και φωτογραφίζονται μπροστά στα δικά μας έργα!!" (ακούστε)


"Προσπαθούν να καλύψουν την ανικανότητά τους Βάκα και Σπανός και παρουσιάζουν ως δικά τους τα έργα μας" υποστηρίζει ο Χρήστος Παγώνης με αφορμή την "νεα φωτογράφηση τους μπροστά στην οικία της οδού Παίδων"!


Ο πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για την .."καπηλεία" από την Δήμαρχο Χαλκιδέων των έργων που είτε εχουν εκτελεσθεί είτε εχουν εγκριθεί προς εκτάλεση με .."τσόντα" τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό!

Ακούστε τι λέει και δείτε παλαιότερη ανακοίνωση που δείχνει "πότε προτάθηκε και εγκρίθηκε" η ανακατασκευή της οικίας της οδού παίδων και αλλα έργα.



ΧΑΛΚΙΔΑ 11-4-2022

"Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά από πολλές καθυστερήσεις το έτος 2018 (τελευταία από όλες τις Περιφέρειες) ανακοίνωσε το πρόγραμμα ΣΒΑΑ για τα μεγάλα Αστικά Κέντρα. (Χαλκίδα, Λαμία, Λειβαδιά και το άξονα Θήβα – Αλίαρτος).

Ο Δήμος Χαλκιδέων μετά από συστηματική δουλειά των συνεργατών του Δημάρχου Χρήστου Δ. Παγώνη και υπηρεσιακών παραγόντων, μετά από διοργάνωση Θεματικών Εργαστηρίων και Διαβούλευσης εκπόνησε και υπέβαλε για χρηματοδότηση πρόταση για έργα και δράσεις που ξεπερνούσε τα 10.000.000 €υρώ, οριοθετώντας τις Δράσεις από την Είσοδο της Πόλης (Περιοχή Αρέθουσας) μέχρι την Κεντρική Παραλιακή Ζώνη της Χαλκίδας.

Παραθέτουμε τα προταθέντα έργα από Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

ΕΤΠΑ

1. Ψηφιοποίηση Αρχείου Πολεοδομίας 300.000 €

2. Ψηφιοποίηση Σχεδίου Πόλης (Συνοικίες Β-Γ-Δ-Ε)

και δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας 300.000 €

3. Σύνδεση Δημοτικών Κτιρίων-Εγκαταστάσεων και Σχολικών Μονάδων με το Δίκτυο Φυσικού Αερίου με αντικατάσταση Συστημάτων Θέρμανσης 400.000 €

4. Αναβάθμιση Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού με συστήματα εξοικονόμησης Ενέργειας 200.000 €

5. 1ο ΤΜΗΜΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ανάπλαση 1.200.000 €

6. Αντιπλημμυρικά Έργα περιοχής Βούρκου 164.000 €

7. Συμπληρωματικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας αγωγών Ομβρίων στην περιοχή παρέμβασης 436.000 €


8. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΙΑΣ ΟΔΟΥ ΠΑΙΔΩΝ 1.000.000 €

9. 2ο ΤΜΗΜΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 2.000.000 €

10. 3ο ΤΜΗΜΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 800.000 €

ΣΥΝΟΛΟ ΕΡΓΩΝ ΕΤΠΑ 6.800.000 €

Επιπρόσθετα για το σκέλος του ΕΚΤ υποβλήθηκαν έργα ύψους 3.200.000 €

Η πρόταση ανακοινώθηκε ότι εγκρίθηκε το ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2019.

Πριν λίγες ημέρες με πολλές Τυμπανοκρουσίες και με την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων και πολιτικών παραγόντων ανακοινώθηκαν έργα στο Πρόγραμμα ΣΒΑΑ όπως η ανάπλαση της ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ κλπ.!!!!!!!!!!!!!

Η ανυπαρξία της σημερινής Δημοτικής Αρχής σε οποιονδήποτε σχεδιασμό για την προοπτική ανάπτυξης του Δήμου, η αδυναμία της να εκτελέσει ακόμη έργα δρομολογημένα και ενταγμένα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, η αδυναμία μακροχρόνιου προγραμματισμού λόγω μη ύπαρξης 5ετούς Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης την οδηγούν να ανακοινώνει έργα ήδη δρομολογημένα και προγραμματισμένα.

Σημεία των καιρών!!!! ή διαφορετικά, όταν η ανάληψη εξουσίας εκλαμβάνεται όχι ως πεδίο δημιουργικής και συστηματικής εργασίας για την ανάπτυξη της περιοχής αλλά ως λάφυρο μιας εκλογικής νίκης εξελίσσεται σε Πύρρειο Νίκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου