ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Δ: "Παρά το ..ελεγχόμενο τρόπο της διάλυσης της εργολαβίας, απείχαμε για να συνεχιστεί το έργο"!! (ακούστε)


Η σκανδαλώδης διάλυση της εργολαβίας από την Περιφέρεια μετά από 2,5 χρόνια προβλημάτισε στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο Δ. Αναγνωστάκης "προσπάθησε να δικαιολογήσει " την στάση της παράταξης του να απέχει από την ψηφοφορία του θέματος αντί να καταψηφίσει στην ουσία "τον τρόπο με τον οποίο εγινε η διάλυση υπέρ του εργολάβου"!!
Η περίπτωση της εργολαβίας του Καλαποδίου, παρόμοια με αυτή των Ηλίων, εκθέτει εκ νέου την Περιφέρεια η οποία ..ελέγχεται για την νομιμότητα των ενεργειών και σε αυτή την περίπτωση, αφήνει όμως ..."αδιάφορους" για την ουσία τους αντιπολιτευόμενους !

Ακούστε τι είπε ο Αναγνωστάκης στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου