ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

ΒΟΜΒΑ ΚΑΛΑΘΕΡΗ: "Ο Γκλέτσος δεν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης. Ούτε ο Αναγνωστάκης...."!! (ακούστε)


Μορεί το θέμα της συνέντευξης να ήταν ..."άλλο" ομως ο Τάσσος Καλαθέρης πέταξε μια "βόμβα" που αν ισχύει αλλάζει τα δεδομένα στις Περιφερειακές εκλογές!!


Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Χαλκιδέων σχολίασε τις ανακοινώσεις της Δημάρχου Χαλκιδέων σχετικά με την κατανομή κονδυλίων για πλατείες και παιδικές χαρές λέγοντας οτι "υπάρχουν σοβαρότερες ανάγκες για χρηματοδότηση από αυτές" αναφερόμενος στα δομικά προβλήματα που εχουν οι σχολικές μονάδες (πέφτουν τα ταβάνια κ.α.).

Ομως αυτό που αποτέλεσε είδηση ήταν η πληροφορία για το πολιτικό μέλλον του Απόστολου Γκλέτσου που μέχρι σήμερα εθεωρείτο ως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχισε παρακάτω λέγοντας οτι "ουτε ο Αναγνωστάκης θα είναι" παραπέμποντας σε υποψηφιότητα ...έκπληξη!!

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου