ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Στον Εισαγγελέα και την Β' Βάθμια για το "Νταχάου" του Βαθροβουνίου... (ακούστε)


Ο Σύλλογος Γονέων του ΕΕΕΕΚ εντείνουν τις πιέσεις τους για να βρεθεί άμεσα λύση αφού Δήμος και Περιφέρεια δεν ενδιαφέρονται!


Στην Εισαγγελία βρέθηκαν χθές Πρόεδρος και Γραμματέας του συλλόγου και συναντήθηκαν με την Προισταμένη της Εισαγγελίας για να ενημερωθούν από την ίδια για το "που βρίσκεται η αναφορά που εχουν καταθέσει" και ενημερώθηκαν οτι την... έχει η ίδια!!

Αν και εχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα δεν εχει γίνει καμμια ενέργεια ενώ στην επίσκεψη στον Δντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενημερώθηκαν οτι εγινε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Καταληλότητας για τις εγκαταστάσεις του ΕΕΕΕΚ στο Βαθροβούνι.

Ακούστε τι είπε ο Νίκος Αλμπάνης στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου