ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΟΑΠΠΕΧ - Δεν επεισε η Αιδίνη και εριξε τις ευθύνες στους ..εργαζόμενους!! (ακούστε)


Οι αποκαλύψεις μας υποχρέωσαν την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ να ...μοιράσει το "εμπιστευτικό πόρισμα" σε ολους τους συμβούλους και να συγκαλέσει Διοικητικό συμβούλιο.


Κάτω από την ..πίεση των αποκαλύψεων η Ελ. Αιδίνη προσπάθησε να ..διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τα "αποτελέσματα-κόλαφο" του ελέγχου που κατατάσουν τον Οργανισμό ΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ και κάνουν λόγου για διοικητική και οικονομική διαχείριση!

Μάλιστα προσπάθησε να μεταφέρει τις ευθύνες στο διοικητικό προσωπικό του Οργανισμού και οτι δεν παρείχαν ολα οσα ζητούσαν οι ελεκτές, αλλά 2 μήνες μετά δεν έχουν στείλει τίποτα στον Ελεκτικό μηχανισμό...

Ακούστε πως σχολιάζουν τους ...ακροβατισμούς της Αιδίνη στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο οι Τάσσος Καλαθέρης και Πάνος Καραμούζης, μέλη του ΔΣ του ΔΟΠΠΑΧ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου