ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Τί ..."κρύβει" η διπλή δημόσια συνάντηση Μαρκόπουλου-Αναγνωστάκη ;


Οταν δεν θές να κινήσεις υποψίες μια δημοσια συναντηση σε πολυσύχναστο καφέ της πόλης ειναι οτι πρέπει!


Και οι δύο υποστηρίζουν οτι ηταν κάτι τυχαίο! Ομως δύο φορές;

Προφανώς το περιεχόμενο ηταν οι Περιφερειακές εκλογές, ομως και οι δύο "αρνήθηκαν την περίπτωση ζύμωσης πιθανής συνεργασίας" οπως μας δήλωσαν ομως ας το κρατήσουμε μέχρι να δούμε τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την επιλογή του υποψηφίου που θα στηρίξει.

Στις προηγούμενες εκλογές ενα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ...αδειάσει τον Αναγνωστάκη και είχε πάει με τον Γκλέτσο στον πρώτο και δευτερο γύρο (το ίδιο ειχε γίνει και στον Δήμο Χαλκιδέων οπου η συντριπτική πλειοψηφεία των Συριζαίων είχε πάρει γραμμή για την Βάκα αδειάζοντας τον Καλαθέρη) γεγονός που είχε σχολιαστεί έντονα.

Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Μαρκόπουλου, οπως ο ίδιος υποστηρίζει, "χωρά διαπαραταξιακές υποψηφιότητες"!

Υπομονή και θα δούμε αν η συνάντηση αυτή είχε ...σοβαρό υπόβαθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου