ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

ΙΩΑΝΝΟΥ Ι.: "Ο Δκτής ζητά από τους συμβασιούχους να παραιτηθούν(!!) για να βάλει εργολάβους σε φύλαξη και καθαριότητα!!" (ακούστε)


Παρά το γεγονός οτι εχουν συμβάσεις μέχρι το τέλος του χρόνου και πιθανά να ανανεωθούν για αλλο ενα τρίμηνο!!


"Εξετάσεις" δίνει στην κυβέρνηση ο Δκτής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Β. Χατζημαργαρίτης που θέλει να προωθήσει την ανάθεση στης φύλαξης και της καθαριότητας σε ιδιώτες και καλεί σε παραιτήσεις τους συμβασιούχους πριν την ώρα τους!

Παρά το γεγονός οτι οι εργαζόμενοι στους δύο τομείς εχουν συμβάσεις με το δημόσιο μεχρι τα τέλη του '22 και ειναι πολύ πιθανόν να ανανεωθούν εκ νέου, ο Δκτής συναντήθηκε μαζί τους και τους "ζήτησε να ...παραιτηθούν" υποσχόμενος προσλήψεις από τον εργολάβο!!

Στην .."ανήθηκη" αυτή ενέργεια του Δκτή αντέδρασε το σωματείο των εργαζομένων και η Πρόεδρος του σωματείου Ιωάννα Ιωάννου μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για τα γεγονότα αυτά.

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου