Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Χωρίς ιχνος ντροπής Σπανός και Βάκα ...εμπαίζουν τους πάντες για το ΕΕΕΕΚ! (ακούστε)


Αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά ο "εμπαιγμός" που υφίστανται από Δήμο και Περιφέρεια μαθητές καθηγητές και γονείς για την μετεγκατάσταση του ΕΕΕΚ!


Αντί η Βάκα να αποδεχθεί την πρόταση του συλλόγου για συγκρότηση επιτροπής "καταλληλότητας η μη" της υπάρχουσας κτιριακής υποδομής (Βαθροβούνι) γεγονός που θα εδινε χαρακτήρα κατεπείγοντος στην διαδικασία εκτέλεσης της προμήθειας κοντέινες για την μετεγκατάσταση στο Τάγμα Πεζοναυτών Χαλκίδας δεδομένων των κινδύνων που ελλοχεύουν εδώ και χρόνια, καθυστέρησε ΣΚΟΠΙΜΩΣ και μόλις προχθές συγκρότησαν αυτή την επιτροπή!

Ετσι καθυστέρησαν τις διαδικασίες εκτέλεσης του εργου που συμφωνα με το επίσημο χρονοδιάγραμμα που περιλαμβάνεται στη σύμβαση πάει πίσω το εργο 2-3 χρόνια γεγονός που σημαίνει οτι "το ΕΕΕΕΚ θα λειτουργεί στις επικύνδινες και ακατάλληλες εγκαταστάσεις του Βαθροβουνίου!

ΔΕΤΕ τον σχετικό πίνακα που δημοσιεύτηκε από τον Μάιο του '22 μαζί με την σύμβαση της Περιφέρειας με τον Δήμο και που τον "εκρυβαν από τους ενδιαφερόμενους" Σπανός και Βάκα και δείχνει το "πότε θα ολοκληρωθεί το εργο της μετεγκατάστασης!

Ο Δ. Αναγνωστάκης ερώτησε τον Περιφερειάρχη σχετικά με το χρονοδιάγραμμα μετεγκατάστασης και ο Φ. Σπανός ...απέφυγε να πεί την αλήθεια υποστηρίζοντας οτι "το χρονοδιάγραμμα δεν ειναι δεσμευτικό" ακροβατώντας λεκτικά, ενώ "ο ίδιος είχε πεί (δια μυνήματος) στους γονείς οτι "σε 6 μήμες και 20 μέρες(!!) θα εχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση!!"

Ακούστε τι απαντά ο Σπανός στο ερώτημα Αναγνωστάκη....



Ακούστε πως σχολιάζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Αλμπάνης τα οσα είπε ο Φάνης Σπανός....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου