ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ "Ολοι θα πάρουν από λίγα και για μικρό διάστημα! Και η Ιστιαία και η Θήβα..." (ακούστε)


Τελικά επειτα από 2 χρόνια ...φαγούρα αποφάσισαν το ...αυτονόητο! Οτι ολοι πρέπει να κάνουν "ενα βήμα ..πίσω από τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες!"


Ενα βήμα πρίν την παρέμβαση των Εισαγγελέων και της πλέον δυσμενέστερης εξέλιξης πρυτάνευσε η λογική και τα σκουπίδια των 3ων Δήμων της Νότιας Εύβοιας "βρήκαν στέγη" μετά τις χθεσινές διεργασίες του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ με τους δημάρχους Ιστιαίας-Αιδηψού Γ. Κοντζιά και των Θηβαίων Γ. Αναστασίου που απο κοινού αποφάσισαν να δεχτούν ποσότητες των σκουπιδιών αναλογικά!

Ετσι μετά την συμφωνία "ο ΧΥΤΑ Θήβας θα ...φιλοξενήσει τα σκουπίδια της Καρύστου, ο ΧΥΤΑ Ιστιαίας τα σκουπίδια Αλιβερίου-Κύμης και ο ΧΥΤΑ Αμφισσας τα σκουπίδια της Ερέτριας για ενα 5μηνο και ...βλέπουμε!

Μέχρι να φτιαχτεί ο δρόμος προς τον ΧΥΤΑ Ιστιαίας, με συνέργεια του ΦΟΔΣΑ και του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, η Λαμία θα φιλοξενήσει επί 10ημερο τα σκουπίδια του Δήμου Αλιβερίου-Κύμης .

Πάντως εάν δεν προχωρήσει το νέο κύταρο της Θήβας και η λειτουργία της ΜΕΑ Θήβας το πρόβλημα θα είναι ...εδώ!!

Ακούστε πως σχολιάζει την απόφαση στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Γιώργος Ψαθάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου