Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ : "Θα πολεμήσουμε ώστε να σταματήσει ο εργασιακός μεσαίωνας που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στον Δήμο!" (ακούστε)


Συνεχίζουν με ασφαλιστικά μέτρα κατά των καμερών στο εργοτάξιο οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων.


Παρά τις αρχικές γνωματεύσεις του Γεν. Δντή και του αρμόδιου οτι "οι κάμερες εχουν τοποθετηθεί παρανόμως" τελικά η Δημοτική αρχή επιμένει και τις διατηρεί εν λειτουργία παρά τις αντιδράσεις του σωματείου των εργαζομένων.

Το σωματείο εχει προσφύγει στην αρμόδια αρχή ενώ παραλληλα με ανακοίνωση του ενημερώνει οτι καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα για την παύση λειτουργίας εως οτου η αρχή γνωματεύσει για το παράνομο η οχι.

Η ανακοίνωση λέει....

"Σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου του δήμου Χαλκιδέων έλαβε απόφαση για την προσφυγη σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της τοποθετήσης των καμερών στο χώρο του εργοταξίου

Η απόφαση αυτή λήφθηκε διότι παρά την προσφυγή του σωματείου στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η δημοτική αρχή αποφάσισε τη συνεχίσει τη λειτουργίας τους παρά το αλαλούμ που επέδειξε με τις απαντήσεις του ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα όσο αφορά τη λειτουργία των καμερών αυτών και του καταγραφικού.

Εμείς δεν πρόκειται να παραμείνουμε σιωπηλοί στη συνέχιση της παρανομίας και θα πολεμήσουμε ώστε να σταματήσει ο εργασιακός μεσαίωνας που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν.....Συνεχίζουμε δυνατά στην προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων...".

Ακούστε τι είπε ο Αντ. Κούμαρος στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου